Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Csepel 2001. Kft., (székhely: 1211 Budapest, Központi út 49-53., adószám: 12605066-2-43), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. 

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

A https://fungemilia.hu oldalon forgalmazott e-könyvekkel, azok vásárlásával összefüggő általános információk

A webáruházban e-könyveket (a továbbiakban: termék) vásárolhat. Az e-könyv olyan digitalizált (elektronikus) könyv, amely kizárólag elektronikus úton érhető el, nincs fizikai megjelenése. A Szolgáltató által forgalmazott e-könyvek kizárólag online elérhetőek, le nem tölthetőek és a vásárláshoz köthető azonosítóval vannak ellátva.

https://fungemilia.hu webhelyen működő webáruházat a Csepel 2001 Kft. üzemelteti
Szolgáltató adatai:   
A szolgáltató neve: Csepel 2001. Kft.
A szolgáltató székhelye: 1211 Budapest, Központi út 49-53. 
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: fungemy@t-email.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-694580
Adószáma: 12605066-2-43
Telefonszámai: +36 30 3727328
A szerződés nyelve: magyar 

A tárhely-szolgáltató adatai:
Az adatkezelő megnevezése: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Az adatkezelő levelezési címe: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.
Az adatkezelő e-mail címe:  support@tarhely.eu
Az adatkezelő telefonszáma: +36 1 789 2 789 
Az adatkezelő cégjegyzékszáma: 01-09-909968 
Az adatkezelő adószáma: 14571332-2-42

A termék megvásárlása

A megrendelések leadása elektronikusan, a webshopon keresztül vagy e-mailen lehetséges.

Elektronikus vásárlás esetén az érvényes rendelés feltétele a honlapon történő regisztráció és a vásárlás jogszerű lebonyolításához szükséges személyes adatok (Név; E-mail; Telefonszám; Helység; Utca, házszám; Irányítószám, szervezet esetén adószám) – ideértve az e-mail címet is – megadása. Az e-mailen leadott rendelések akkor érvényesek, ha a vásárló a fent hivatkozott valamennyi személyes adatát a rendeléskor a Szolgáltató részére megadja.

A termékek ellenértéke elektronikus vásárlás esetén bankkártyás fizetéssel vagy az ellenérték a Szolgáltató pénzintézeti számlájára történő átutalással – a vásárlás kódját tartalmazó azonosító feltüntetésével – is rendezhető. A Szolgáltató által megadott eladási árak magyar forintban (HUF) értendőek, és tartalmazzák a mindenkor érvényes általános forgalmi adót. A termék ára minden esetben az az ár, amely a rendelés napján a honlapon elérhető.

A termék a megrendelés után azonnal a vásárló rendelkezésére áll.

Bankkártyás fizetés (Barion rendszerén keresztül): a megrendelés végösszegét a vásárló a Barion által üzemeltetett felületen, bankkártyával fizeti ki. A fizetés a Barion biztonságos oldalán történik, így az adatok biztonságban vannak. Barion regisztrációt nem igényel!

Barion Smart Gateway A 2015-ben alapított Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion nem csak bankkártyás fizetést, hanem regisztrációt követően Barion tárca létrehozását és használatát is kínálja. A Barion tárca okos és biztonságos fizetés több mint 6000 webáruházban és ingyenes pénzküldés, 24/7.

A Barion rendszere az alábbi bankkártyákkal történő fizetést teszi lehetővé:
Barion tárca
MasterCard
Maestro
VISA
VISA Electron
American Express

Barion által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldás
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Mi a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapjuk meg Öntől, a Barion pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról nem értesülünk, azokat csak a Barion érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően mi tájékoztatjuk. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. A Barion Smart Gateway szolgáltatás használata során ahhoz, hogy a bankkártyás csalások kiszűrésre kerülhessenek, az Ön által használt eszköz digitális ujjlenyomata és a böngészési szokásai alapján a Barion sütiket helyez el böngészőjében. Ezeket a sütiket együttesen Barion Pixel-nek hívják és a Barion Payment Zrt. kezeli.

A Barion Pixel-hez kapcsolódó adatkezelés a Barion Payment Zrt. jogos érdeke csalás megelőzés céljából.

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése.
A Barion rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amelynek segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást.
Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. Az Ön által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Barionhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Szerzői jogok, jogi nyilatkozat:

A webáruház tartalmi elemei (szöveges és képi), továbbá a webáruházban árusított elektronikus, vagy papír alapú könyvek tartalma, vagy azok bármely részlete az 1999. évi LXXVI. törvény (a szerzői jogról) alapján szerzői jogvédelem alá esnek.
Ezek bármilyen megsértése (például, de nem kizárólagosan: bármilyen internetes felületen való megosztás, eladás, ingyenes továbbadás a Szolgáltató írásbeli engedélye nélkül) haladéktalan intézkedést von maga után.